VV Heerenveen wint laatste oefenwedstrijd van GAVC

HEERENVEEN – De laatste wedstrijd van de oefencampagne werd gespeeld op Skoatterwâld tegen GAVC uit Grou. In de basis ontbraken zondag, om diverse redenen, onder andere Soeren Grigoryan, Jordy Veenstra en Jan Hielkema. In het begin van de wedstrijd konden de gasten uit Grou goed meevoetballen met de hoofdklasser. Zeker in aanmerking genomen dat Heerenveen al langer bezig is met de voorbereiding.  GAVC, dat na het behalen van het kampioenschap dit seizoen gaat uitkomen in de eerste klasse, kwam binnen tien minuten zelfs op voorsprong. Bij een voorzet van rechts werd hun spits teveel vrijheid gegeven en diens kopbal belandde achter de verbouwereerde Justin van der Dam.  Langzaam herpakte Heerenveen zich en de gasten uit Grou werden steeds meer in de verdediging gedrongen. Prima mogelijkheden kwamen er voldoende, maar niemand haalde de trekker over. Aangezien GAVC geen mogelijkheden meer kreeg om echt gevaarlijk te worden ging de rust in met...

Lees verder »