Bekerduel sc Heerenveen – Excelsior op woensdag 20 september

HEERENVEEN – sc Heerenveen stuit in de eerste ronde van de strijd om de KNVB Beker op Excelsior. De Friezen spelen op woensdag 20 september om 19.45 uur een uitwedstrijd in Rotterdam. Op zaterdag 16 september ontmoeten beide ploegen elkaar ook al in het Van Donge & De Roo Stadion, dan voor de competitie. Informatie over de kaartverkoop volgt. Programma 1e ronde KNVB Beker GVVV – FC Dordrecht Scheveningen – Ajax MVV Maastricht – AZ Blauw Geel ’38 – VVV-Venlo ASV De Dijk – HHC Hardenberg Katwijk – Ter Leede Feyenoord – ADO Den Haag Achilles ’29 – NAC Breda De Meern – PEC Zwolle VVSB – Telstar FC Oss – FC Almere City Capelle – Roda JC Kerkrade Noordwijk – Fortuna Sittard Barendrecht – Go Ahead Eagles Excelsior – SC Heerenveen Staphorst – Koninklijke HFC ONS Sneek – FC Twente Ajax (amateurs) – FC Utrecht Helmond Sport – SC...

Lees verder »