Clubavonden Postzegelvereniging Drachten

DRACHTEN – Postzegelvereniging Drachten houdt komend seizoen weer clubavonden in Brede School de Drait aan de Flevo 190 in Drachten. Komende dinsdag 5 september start het seizoen 2017-2018 voor de Postzegelvereniging Drachten. De avond begint om 19.15 en duurt tot ongeveer 21.00 uur en is in de Brede School De Drait. Het is de eerste in de reeks van acht clubavonden. De clubavonden zijn elke eerste dinsdag van de maand, van september tot en met april. Op deze avonden kunnen de leden hun verzameling aanvullen of compleet maken door te ruilen of te (ver)kopen. Ook belangrijk zijn de onderlinge contacten en het uitwisselen van ideeën over het verzamelen van postzegels e.d. Elke clubavond worden rond 20.00 uur kavels geveild die ingebracht zijn door leden. De avonden zijn op dinsdag van 19.15 tot ongeveer 21.00 uur, rond 20.00 uur is er op elke clubavond een veiling. Clubavonden 2017: 5 september, 3 oktober, 7...

Lees verder »