Cursus glas in lood in Beetsterzwaag

BEETSTERZWAAG – In ‘Ons Huis’ in Beetsterzwaag gaat woensdagavond 13 september weer een cursus Glas in lood van start, acht avonden van 19.00 tot 21.30 uur. Tijdens de cursus kunnen de cursisten allereerst kennismaken met de technieken waaronder het glas snijden, slijpen, zetten in lood, koperfolie, solderen en de afwerking. Vervolgens gaat een ieder een eigen raam/creatie van glas maken. De cursus wordt gegeven door Anita de Vries, zij heeft meer dan vijftien jaar ervaring in het geven van cursussen en het maken van Glas in Lood ramen. ‘Ons Huis’ is gevestigd aan Dorpsstraat 79 in Beetsterzwaag, achter de kaaswinkel in de Hoofdstraat. Neem voor meer info/opgave contact op met Anita de Vries, www.clarafenestra.com, clarafenestraglas@gmail.com, tel. 06-36308387.

Lees verder »