Dansen onder de zon tijdens Leip!Intro in Leeuwarden

LEEUWARDEN – Ongeveer 3.000 nieuwe Leeuwarder studenten konden maandag op feestelijke wijze kennismaken met de stad tijdens Leip!Intro. Ze konden onder andere meedoen aan een dance workout op de Nieuwestad/Langepijp. Verder was er stand-up comedy in Schaaf City Theater, Let’s Haka in Stadsschouwburg De Harmonie en een Meet & Greet op het Wilhelminaplein. Tijdens deze Meet & Greet konden Leeuwarder organisaties, met een aanbod gericht op studenten, zich presenteren aan de nieuwe studenten. Na dit middagprogramma werden de deelnemers getrakteerd op een culturele afsluiting met onder andere optredens van Jebroer en Jody Bernal in De Harmonie. Leip!Intro maakt deel uit van de Leip!Weken en bestaat onder andere uit Leip!Culture op 3 september, Leip!Cinema op 6 september en Leip!Festival op 7 september 2017. Foto’s: Humphrey Paap

Lees verder »