De Boarnster Fugelferskrikkers winnaar gondelvaart Aldeboarn

ALDEBOARN: Vrijdagavond stond Aldeboarn in het teken van de de 72ste editie van de jaarlijkse gondelvaart. De prachtig opgebouwde en verlichte gondels waren weer een lust voor het oog. Duizenden mensen kwamen weer op het geweldige spektakel af. De Gondelvaart in Aldeboarn is elk jaar opnieuw een groot succes. Vooraf de Gondelvaart waren er diverse activiteiten in het dorp te beleven. Langs het water was een grote braderie en op straat vertoonden diverse straatartiesten hun kunsten. De prijzen voor de mooiste gondels worden zaterdagavond op feestelijke wijze uitgereikt aan de bouwers van de winnende gondels. De uitslag van de 72e editie van de Gondelvaart is als volgend: 1. De Boarnster Fugelferskrikkers, Weaze/Westein 2. Vliegerfestival India, Tusken Wal en Skip 3. Hiel Boarn bakt, Eastein Het publiek heeft ook zijn favorieten gekozen met op de eerste plek: 1. Hiel Boarn bakt, Eastein 2. De Boarnster fugelferskrikkers, Weaze/Westein 3. Panem et circenses,...

Lees verder »