Expositie architectuur- en kunstfoto’s in bibliotheek Heerenveen

HEERENVEEN – Van zaterdag 2 tot en met zaterdag 30 september exposeren Ulrich Huckschlag en Herman Siemen Gerritsen bijzondere architectuur- en kunstfoto’s in de bibliotheek aan het Burgemeester Kuperusplein 48 in Heerenveen. Beide fotografen hebben al meer dan 30 tentoonstellingen in Nederland, Duitsland en België op hun naam staan. Belangstellenden zijn tijdens de openingsuren van de bibliotheek van harte welkom om hun foto’s te komen bekijken. Scherp observerend leggen Huckschlag en Gerritsen hun beelden op professionele wijze vast. Daarbij gaan ze vooral op zoek naar kleine details. Moderne architectuur inspireert hen  in het bijzonder. De uit het Duitse Arnsberg afkomstige Ulrich Huckschlag kwam op zijn achtste in aanraking met fotografie. Een medewerkster van het politiebureau aldaar leerde hem in haar vrije tijd de basiselementen van de fotografie- en dokatechniek. Op zijn tiende verjaardag kreeg Ulrich van zijn oudere broer een fotocamera. Een hartstochtelijke hobby was geboren. Na zijn eerste succesvolle...

Lees verder »