FOTO’S | Feestelijke aftrap Speelweek Wolvega

WOLVEGA – De Speelweek Wolvega is maandagmorgen van start gegaan op de skeelerbaan Lindenoord. Samen met de vrijwilligers was er een gezamenlijke opening. ’s Middags volgde een spellencircuit. Er wordt tijdens de speelweek ook aandacht geschonken aan bewegen en gezond eten. Jaap Bijsterbosch van Albert Heijn Wolvega gaf voor deze week het bordje JOGG (Jongeren Op Gezond Gewicht) aan coördinator Yolanda Verschuuren. Vandaag gaan de ruim honderdtwintig kinderen knutselen voor de optocht van vrijdag. Ook worden de creaties gebruikt voor een vossenjacht. Woensdag zijn er workshops van onder andere buurtsportwerk en de voetbalacademy. Donderdag is er een speurtocht en zijn er spelletjes. De Speelweek Wolvega wordt vrijdag afgesloten met een wandeling in zelfgemaakt outfits. Vanaf de skeelerbaan lopen de kinderen naar de Albert Heijn, door de van Harenstraat. Bij het centrumplein slaat de stoet af naar de Steenwijkerweg. Bij Hotel Holland Inn gaan rechtsaf naar de Lelylaan. (Foto’s Lenus van...

Lees verder »