FOTO’S | Kabroemmm verbindt zich voor twee jaar aan Het vergeten kind

HEMELUM – Kabroemmm heeft zich voor de komende twee jaar verbonden aan ‘Het vergeten kind’. Die organisatie zet zich in voor kinderen die opgroeien in gezinnen met meervoudige problematiek en is met een tent aanwezig bij Kabroemmm. Het jaarlijkse evenement in Hemelum is op zondag 3 september en begint om 10.00 uur. Na de opening is er eerst de een grasbaanrace. Er wordt gestreden in vijf categorieën. Naast de 50cc classic wordt gestreden in de klassen: Mini’s, Morra, Flinke, Fûgel en Aquaduct. Ook is er een toertocht voor brommers en motoren door Zuidwest Friesland. Het verzamelpunt is net als voorgaande jaren op een groot terrein bij Hemelum. Daar zijn ook motoren en voertuigen van toen en nu te zien. Daarnaast is er muziek en zijn er jeugdactiviteiten van spelen in het zand, bouwen met lego tot schminken en tafelvoetbal. Ook de kleppendekselraces voor de technische knutselaars worden weer gehouden. Herinneringsmunt...

Lees verder »