FOTO’S | Nienke Wulff met team Goud4Goud eerste op Hippiade in Ermelo

ERMELO/ORANJEWOUD – Nienke Wulff uit Oranjewoud is met haar pony en haar ploeggenoten Nederlands kampioen geworden. Het team Goud4Goud pakte de titel op de Hippiade bij paardensportbond KNHS in Ermelo. Op het NK scoorde het team 72.83 procent, waarmee ze vijf procent hoger scoorden dan de nummer twee. Het Z viertal begon in het voorjaar met de trainingen onder leiding van Jolien ten Hoor uit Waskemeer. Het team komt uit onder de naam van de Tjongerruiters en bestaat naast Wulff uit Ava Krause met Golden Legend (Haule), Esther Postmus met Jonker’s Jort (Ee) en Amee ten Hoor met Young Winsome’s Frappant (Waskemeer). Het viertal wordt daarnaast veel gevraagd voor shows op concoursen en bijvoorbeeld de Noordelijke Ruiter Inspiratiedag.

Lees verder »