Gemeente Weststellingwerf beëdigd André van de Nadort als burgemeester

WOLVEGA – André van de Nadort wordt dinsdag 5 september beëdigd en geïnstalleerd als burgemeester van Weststellingwerf. Dat gebeurt in een buitengewone raadsvergadering. De beëdiging wordt gedaan door de Friese Commissaris van de Koning Arno Brok. Inwoners van Weststellingwerf zijn welkom. De raadsvergadering begint om 20.30 uur en is in de raadszaal van het gemeentehuis in Wolvega. De vergadering is daarnaast te volgen via Weststellingwerf.nl. Na de raadsvergadering kan kennisgemaakt worden met Van de Nadort. Ook de eerste maanden van de nieuwe burgemeester staan in het teken van kennismaking met Weststellingwerf. Hoe dat gestalte krijgt, wordt de komende weken duidelijk. Van de Nadort is 19 juni bij Koninklijk Besluit benoemd als nieuwe burgemeester van Weststellingwerf. Inwoners van Weststellingwerf konden begin dit jaar hun mening geven over welk type burgemeester zij het meest geschikt vonden. Daaruit bleek dat zij een burgemeester wilden die sociaal en betrokken is en benaderbaar en zichtbaar...

Lees verder »