Jeroen Booy opent Rockschool in Iduna

DRACHTEN – Altijd al in een bandje willen spelen? Jeroen Booy opent 5 september zijn Rockschool in Drachten. De school geeft les in Poppodium Iduna. Jeroen was ooit de drummer van Roberto Jacketti & The Scooters (I Save the Day) en speelde tot 2015 in The Scene van Theé Lau. In oktober 2016 is de Rockschool van Jeroen Booy gestart in IJlst. Het is daar een groot succes. De 23 deelnemers zijn erg enthousiast. Ze zijn nu al met de tweede cursus bezig. Vanuit dit succes begint Jeroen in september in Drachten met een kennismakingscursus. De wekelijkse repetities vinden plaats op de dinsdagavond (5, 12, 19 en 26 september). De Rockschool is bestemd voor muziekliefhebbers tussen de 30 en de 70, maar jonger en ouder mag ook. Enthousiasme en de wil om samen muziek te maken is belangrijker dan het niveau. Mensen die vroeger ooit een instrument hebben bespeeld en het...

Lees verder »