Kinderspelweek in Burum met thema ‘op de camping’

BURUM – Onder grote belangstelling en met prachtig weer werd maandagavond 28 augustus de Kinderspelweek Burum geopend. Het thema voor de spelweek is “Op de Camping”. Vijftig kinderen waren met hun ouders naar het molenterrein gekomen om de opening mee te maken. Hier kregen ze tevens uitleg voor de komende dagen. Renze Poortinga, beheerder van dorpshuis Toutenburg, was jarig en trakteerde de kinderen op ranja en de ouders op koffie. Dinsdagmiddag begonnen de activiteiten van de spelweek onder zeer warme omstandigheden om 13.30 uur op het speelveld bij de molen. De spelletjes hadden veel met water te maken. Na de spelletjes mochten de kinderen zich nog op landbouwplastic uitleven met water en zeep. Woensdagmorgen wordt er om 08.30 uur in de buitenlucht ontbeten. Foto’s Sake Beerstra

Lees verder »