Kinderspelweek in Burum op de camping

Onder grote belangstelling en met prachtig weer  werd maandagavond 28 augustus de Kinderspelweek Burum geopend het thema is "Op de Camping".Vijftig kinderen met ouders  waren naar het molenterrein gekomen om de opening mee te maken waar  ze uitleg kregen voor de komende dagen. Het feestje is begonnen want er werd gezongen voor Renze Poortinga beheerder van het dorpshuis Toutenburg die was jarig in trakteerde de kinderen op ranja en de ouders op koffie.Dinsdagmiddag begon de spel week onder zeer warme omstandigheden om 13.30 uur op het speelveld bij de molen. De spelletjes hadden veel met water te maken. Na de spelletjes mochten de kinderen zich nog op landbouw plastiek uitleven met water en zeep dat was een feest.  's Avonds  mochten de kinderen blijven slapen vanaf groep 3 in een grote tent met begeleiding (als het weer het toelaat). Sommige mensen genieten van drie weken op een camping. In de...

Lees verder »