Lezing over Het Kennis Boek in Katlijk

KATLIJK – Op zaterdag 2 september 2017 wordt aan de Bisschoplaan 12 in Katlijk, een lezing gegeven over Het Kennis Boek. De lezing begint om 19.00 uur, duurt zo’n 1 ½ tot 2 uur en is gratis. De mensheid is in een versneld evolutieproces terechtgekomen. Het Kennis Boek is een kosmische gids die ons innerlijk weten wakker roept en ons geestelijk en lichamelijk sterker maakt. Hoe meer mensen het boek lezen, hoe sneller het bewustzijn van de gehele mensheid verhoogd wordt. Het biedt ons hogere kennis die godsdienstverschillen overstijgt en ons aanmoedigt samen te werken aan een nieuwe wereld van vrede en vriendschap, tolerantie en respect. Iedereen die zich hierin herkent, is van harte welkom. De lezing wordt gegeven door Nel Bijlmer  van Vereniging Het Kennis Boek. Voor vragen en aanmelding, bel 0624759460. Het bericht Lezing over Het Kennis Boek in Katlijk verscheen eerst op GrootHeerenveen.

Lees verder »