Prijsuitreiking Troch Tinken Sterk

Tijdens de ledenvergadering van Troch Tinken Sterk werden de prijzen uitgereikt van het afgelopen seizoen. Op de foto van links naar rechts.Anton van der Ploeg (Beste resultaat PFDB competitie hoofdklasse), Rein van der Wal (Algeheel clubkampioen), Douwe Hania (Groepskampioen B groep en promotie naar de hoofdgroep), Joop de Graaf (Winnaar Feanster Toer bokaal), Karel de Bruin (Beste resultaat PFDB competitie 1e klasse)Verdere wapenfeiten:Interne competitieleider Joop de GraafWedstrijdleider zaterdagteam Karel de BruinTeamleider groep 1 Jan KunnenTeamleider groep 2 Joop de Graaf.Helaas is TTS genoodzaakt 1 team terug te trekken uit de PFDB competitie i.v.m. verhindering van teveel spelers.De onderlinge competitie start op 4 september a.s.Prijsuitreiking Troch Tinken Sterk

Lees verder »