Repair Café Buitenpost weer van start

BUITENPOST – Zaterdag 2 september is er weer een Repair Café in sociaal-cultureel centrum ‘It Koartling’.Na een korte zomerstop gaat het Repair Café in ‘it Koartling’ weer van start in Buitenpost. Tussen 13.00 en 16.00 uur is iedereen van harte welkom. Terwijl politici praten over een beter milieu, repareren vrijwilligers overal ter wereld in Repair Cafés allerlei spullen die anders weggegooid zouden worden. Zo dragen zij bij aan een betere wereld. Van Duitsland tot Brazilië en van Canada tot India en Australië. Er zijn er wereldwijd op dit moment 1.364 Repair Cafés. Repair Cafés zijn gratis toegankelijke bijeenkomsten die draaien om (samen) repareren. Op de locatie waar het Repair Café wordt gehouden, is gereedschap en materiaal aanwezig om alle mogelijke reparaties uit te voeren. Ook zijn deskundige vrijwilligers aanwezig. Bezoekers nemen van thuis kapotte spullen mee. In het Repair Café gaan ze samen met de deskundigen aan de slag. Zo...

Lees verder »