Tjongerschans loopt voor wetenschappelijk onderzoek SEH-geneeskunde

HEERENVEEN – De spoedeisende geneeskunde in Nederland ontwikkelt zich snel, wetenschappelijk onderzoek helpt de zorg op de Spoedeisende Hulp (SEH) verder te verbeteren. Maar om wetenschappelijk onderzoek te kunnen doen is er geld nodig. Daarom heeft een groep enthousiaste SEH-artsen het SGO-fonds opgericht. Het doel van het fonds is om jaarlijks stimuleringssubsidies uit te keren voor baanbrekend onderzoek op de SEH. Om dit te kunnen doen organiseert het SGO-fonds jaarlijks de SGO-run. Op 16 september starten in heel Nederland teams van 10 SEH-medewerkers een estafetteloop van 75 km. Ziekenhuis Tjongerschans neemt dit jaar voor het eerst, met maar liefst twee teams, deel aan dit evenement. 20 medewerkers van Tjongerschans lopen mee om geld op te halen voor het goede doel.  Hiervoor zoeken zij nog sponsoren. Wilt u Team Tjongerschans sponsoren en zo bijdragen aan het mogelijk maken van wetenschappelijk onderzoek naar SEH-geneeskunde? Dat kan:  U w bijdrage is zeer welkom...

Lees verder »