Vermiste en gevonden huisdieren

HEERENVEEN – Drie kittens en drie volwassen katten gaan heerlijk nazomeren bij hun nieuwe baasjes. Twee weken geleden kregen we vanaf de Kolklaan een schattig cypers met wit katertje binnen. Na bijna twee weken meldde de eigenaar zich via een bevriend iemand. De eigenaar was nog met vakantie maar zou het diertje zo snel mogelijk ophalen. Helaas zit het kereltje hier nog. Wie kent de mensen van de Kolklaan die hun katje kwijt zijn? Misschien kunnen ze door geven dat ze het katje komen halen. Op het Akkersplein is een rode ex- kater gevonden, het is een wat ouder dier. Op de Roerdomplaan is een cypers met wit katertje van ongeveer negen weken gevonden. Een wit met zwarte vlekken kater is gevonden op de Marconistraat. Op de Houtkampswyk in de Knipe logeert een rood/ wit katertje van ongeveer vier maanden oud. Info via 06-23135388. Op de Warkruid in Jubbega logeert...

Lees verder »Meer (gerelateerde) berichten ...