Woensdag langdurig en veel regen – Weernieuws 29 augustus 2017

Vandaag schijnt de zon en wordt het in het zuiden en oosten tropisch warm met temperaturen van 30 tot 32 graden. Tegen de avond gaat het in het noordwesten van het land regenen. Na middernacht gaat het in het noorden en westen harder regenen Ook morgen verwacht MeteoGroup vooral in de noordwestelijke helft regen. Vanwege de lange duur van de regen en de intensiteit kan met name in het noordwesten lokaal 50 millimeter regen vallen en wordt het niet warmer dan 17 graden. In het zuidoosten van het land is er nog wat zon en warmt het lokaal op tot 28 graden. In de middag kunnen landinwaarts lokaal stevige regen- en onweersbuien vallen. Na morgen is het in het hele land fris met maxima rond 19 graden. Het blijft wisselvallig met elke dag wel een paar buien.

Lees verder »