Zuivelhoeve Heerenveen onder grote publieke belangstelling geopend

HEERENVEEN – Dinsdagavond is de Zuivelhoeve aan de Dracht in het centrum van Heerenveen onder grote publieke belangstelling geopend. Burgemeester Tjeerd van der Zwan knipte na zijn toespraak het lint voor de winkel door. Hierna mocht de Heerenveense burgervader nog even een Feanster Tsiis aansnijden met een groot kaasmes. Er is de laatste maanden hard gewerkt aan de Dracht 53 in het centrum van Heerenveen. Het winkelpand, waar tot een half jaar geleden een sportzaak zat, is totaal gerenoveerd. Ondernemers Anton Klapwijk (54) en Willie Oranje (51), die op zoek waren naar een goede locatie voor Zuivelhoeve Heerenveen, waren op slag verliefd op het pand. ‘We kijken er al jaren naar uit om in Heerenveen een Zuivelhoeve te beginnen, en we zagen meteen dat dit de goede locatie is,’ aldus Anton. ‘Er moest dus nog wel het één en ander gebeuren, het hele pand is gestript en opnieuw opgebouwd,’ lacht...

Lees verder »