Zuivelhoeve Heerenveen opent haar deuren

HEERENVEEN: Er is de laatste maanden hard gewerkt aan de Dracht 53 in het centrum van Heerenveen. Het winkelpand, waar tot een half jaar geleden een sportzaak zat, is totaal gerenoveerd. Ondernemers Anton Klapwijk (54) en Willie Oranje (51), die op zoek waren naar een goede locatie voor Zuivelhoeve Heerenveen, waren op slag verliefd op het pand. ‘We kijken er al jaren naar uit om in Heerenveen een Zuivelhoeve te beginnen, en we zagen meteen dat dit de goede locatie is,’ aldus Anton. ‘Er moest dus nog wel het één en ander gebeuren, het hele pand is gestript en opnieuw opgebouwd,’ lacht Willie. Het enthousiaste ondernemersechtpaar heeft al jaren een goedlopende Zuivelhoeve in Leeuwarden. ‘Super gezellig daar,’ zegt Anton, ‘maar wel heel klein. Hier in Heerenveen hebben we de ruimte, en we kunnen alles doen waar we van droomden.’ Met trots laat hij de koelvitrine voor de buitenlandse kazen en...

Lees verder »