Amanda de Vries verder met eigen schrijfcursus

SNEEK ‘Je hart als schrijfwijzer’ . Onder die titel gaat tekstschrijver Amanda de Vries uit Balk, die geregeld publiceert in deze krant, verder met haar schrijfcursussen. De nieuwe cursus is door Amanda de Vries zelf ontwikkeld als vervolg op de cursus ‘Luisteren naar je pen’. ,,Deze cursus, naar een concept van Christine de Vries uit Alkmaar, heb ik zes seizoenen gegeven. Ik hoorde steeds vaker van oud-cursisten de vraag: Amanda, heb je niet iets om mee verder te gaan?”, aldus de oud-Sneekse. Vanuit die vragen en omdat ze ook zelf de stof wel had gezien ging ze aan de slag. ,,Ik heb besloten om vanuit thema’s te gaan werken zoals geluk, afscheid en nieuw begin, vriendschap en toekomstdromen. Op die manier kun je soms net iets dieper op zaken in gaan. De vorige cursus was niks mis mee, maar bleef iets algemener. De nieuwe cursus behelst opnieuw zes lessen. ,,In...

Lees verder »