Bijzondere verassing voor Brandweerman Bas Sieperman

HEERENVEEN – Afgelopen nacht kreeg blusgroep 1 van de Heerenveense brandweer melding van een buitenbrand. Brandweerman Bas Sieperman schoot uit zijn bed en rende richting zijn auto. Hier aangekomen bleek deze te zijn ingepakt met folie. Kort daarna kwamen een aantal brandweercollega’s tevoorschijn om Bas te feliciteren met zijn 50ste verjaardag. Naast het inpakken van de auto, was de woning ook nog eens versierd door zijn collega’s. Namens de brandweer kreeg bas een dinerbon aangeboden. Hierna keerde een ieder weer huiswaards. Bas had nog even een klusje. Hij moest midden in de nacht zijn auto uitpakken voor het geval dat de pieper zou gaan voor een echte melding. Het bericht Bijzondere verassing voor Brandweerman Bas Sieperman verscheen eerst op GrootHeerenveen.

Lees verder »