De Bios Drachten presenteert: David Gilmour Live at Pompeii

DRACHTEN – In De Bios Drachten is woensdag 13 september een live registratie te zien van een concert door David Gilmour in het oudste Romeinse amfitheater Pompeii. De aanvang is 19.30 uur, de vertoning begint om 20.00 uur. Vijf jaar nadat Pink Floyds David Gilmour ‘Live at Pompeii’ filmde in het oudste Romeinse amfitheater, keerde hij tijdens zijn ‘Rattle That Lock’-tour terug naar die legendarische locatie voor twee nieuwe, spectaculaire concerten. De optredens waren de eerste rockconcerten voor publiek ooit binnen de stenen van het Romeinse amfitheater in Pompeii. Het was een waar unicum dat 2600 muziekliefhebbers die twee avonden precies op de plek stonden waar in de eerste eeuw voor Christus gladiatoren voor hun leven vochten. ‘David Gilmour Live at Pompeii’ is een audiovisueel spektakel met lasers, pyrotechniek, en een gigantisch scherm waarop speciaal gemaakte filmpjes de nummers aanvullen. Maar de grote glansrol is natuurlijk weggelegd voor de heerlijke muziek, die...

Lees verder »