Derde Zomerfeest Ureterp

URETERP – Op 6, 7, 8, 9, en 10 september wordt het derde Zomerfeest Ureterp gehouden. Op het evenemententerrein aan de Telle is een zo breed mogelijk programma samengesteld zodat er voor iedereen wel iets leuks te doen is. Dansen bij het live optreden van de Sjonnies en DJ FireKing, jeugdzeskamp, levend tafelvoetbal, kermis, cabaret van Klún en Knoffelhakke, zeskamp voor volwassenen en voor de ouderen is er een gezellig samenzijn in de tent met toneel en bingo. Voor de kleineren uit het dorp wordt er op de scholen voorgelezen door de toneelvereniging. Verder is er nog een jeugdviswedstrijd en een heuse Crazy Bingo met medewerking van de coverband Billboard. Op zondag is er een kerkdienst in de tent. Zie voor het volledige programma en de tijden op www.zomerfeestureterp.nl

Lees verder »