Doorloper | Volgend jaar weer de kunstroute organiseren

LEEUWARDEN – Marten Sale Brouwer (47) is zeer bekend als Origami kunstenaar en woont tegenwoordig in Japan. Dat hij mag doen wat hij doet raakt hem zeer. Dat en meer in deze Doorloper. Een relatie? Ik ben getrouwd met een Japanse vrouw. Leeuwarden is voor mij… De stad waar ik van hou en vaak mis. Als ik baas van Leeuwarden was, dan… Zou ik de bewoners willen leren niet te klagen maar te doen en de mogelijkheden daar voor bieden. Vroeger stapte ik altijd in… Bar Café de Brouwershoek. Als Cambuur wint, dan… Ben ik blij want dan hangt er een positieve sfeer in de stad. Ik weet nog goed wanneer en op wie ik voor de eerste keer verliefd was, dat was… Erg lang geleden De laatste keer dat ik goed gelachen heb, dat was… Vorige week toen ik uit was met een goede Japanse vriend. En dat ik...

Lees verder »