FOTO’S (1) | Winkel Zuivelhoeve in centrum Heerenveen geopend

HEERENVEEN – Burgemeester Tjeerd van der Zwan heeft dinsdagavond onder grote belangstelling de winkel van de Zuivelhoeve aan de Dracht 53 Heerenveen geopend. Na een toespraak knipte Van der Zwan een lint door en opende daarmee officieel de winkel. Daarna sneed hij een Feanster Tsiis aan. De Zuivelhoeve is sinds vanochtend geopend voor klanten. De eigenaren van de winkel waar tot een half jaar geleden een sportzaak zat, zijn Anton Klapwijk (54) en Willie Oranje (51). Zij lieten weten al jaren op zoek te zijn geweest naar een locatie voor de Zuivelhoeve in Heerenveen en op slag verliefd op het pand te zijn geworden. Het ondernemersechtpaar heeft daarnaast al jaren een Zuivelhoeve in Leeuwarden. (Foto’s Marcus van Gelder)

Lees verder »