Kampioenen bij de Tjongerrruiters

HEERENVEEN: Afgelopen weekend vond de Hippiade voor de ponyruiters plaats in Ermelo. Tjongerruiter Auke Feenstra uit Bontebok sprong met zijn pony Knud van Orchid’s 2 maal foutloos rond en werd Reserve Kampioen van Nederland in de allerhoogste klasse: ZZ (cat. D/E) Dressuuramazone Nienke Wulff werd samen met haar ploeggenoten van het Palomino viertal Nederlands Kampioen in de klasse Z met een hele mooie score van 72.83%. Dit viertal is bekend onder de naam Goud4Goud wat verwijst naar de kleur van de pony’s én het doel van de amazones. Naast Tjongerruiter Nienke Wulff uit Oudehorne zijn ook Ava Krause, Esther Postmus, Amee ten Hoor en commandant Jolien ter Hoor onderdeel van dit ambitieuze team. Aanstaande zaterdag laat Goud4Goud de winnende proef nog een keer zien tijdens CH Drogeham.  

Lees verder »