Larissa Drysdale wereldkampioen tijdrijden op UCI WK Masters wielrennen

HEERENVEEN/ALBI – De Heerenveense Larissa Drysdale is afgelopen donderdag 24 augustus wereldkampioen geworden in haar age group (45-49) op de tijdrit tijdens het UCI WK wielrennen voor Masters. Deze wedstrijd vond plaats in het Franse Albi.  In 2014 werd Larissa in Ljubljana (Slovenië) al tweede en in 2015 in Hobro (Denemarken) vierde. Het afgelopen jaar heeft ze zich nog beter op de wedstrijd voorbereid. Ze doet hieronder haar verslag. “Elk jaar wordt er door de UCI een WK wielrennen voor Masters georganiseerd. Steeds in een ander land. Per leeftijdscategorie wordt gestreden om de felbegeerde wereldtitels tijdrijden en weg. Al een aantal jaar probeer ik wereldkampioen tijdrijden te worden. In 2014 in Slovenië en 2015 in Denemarken is dat niet gelukt. In 2016 was de wedstrijd in Australië, vanwege de kosten heb ik die laten schieten. Dit jaar wilde ik alles op alles zetten om de regenboogtrui te kunnen aantrekken. Dat betekende...

Lees verder »