MUZT zoekt op 8 september musicaltalent

SNEEK – Jongeren vanaf 13 jaar die ervan dromen om te schitteren in een professionele musical moeten vrijdag 8 september vrijhouden. MUZT, de musicalopleiding van Kunstencentrum Atrium, organiseert dan ‘s middags in Sneek audities voor het komende seizoen. Er wordt auditie gedaan voor het eerste van in totaal vier jaren. Meedoen is gratis. Heksen, Meermin, Poppins en dit voorjaar Petticoat; prachtige MUZT-musicals die waren te zien in Theater Sneek. Elk jaar is er een dergelijke grote MUZT-voorstelling waaraan iedereen meedoet. Met de dragende rollen voor vierde- en derdejaars; de tweede- en eerstejaars leerlingen vervullen de ondersteunende rollen en maken deel uit van het ensemble. Het niveau ligt steevast hoog, mede dankzij het deskundige en enthousiaste docententeam. Maar MUZT is meer dan de jaarlijkse musical. Wekenlijks wordt in het kunstencentrum in Sneek gewerkt aan zang-, acteer- en dansvaardigheden. Daarmee bereiden de leerlingen zich niet alleen voor op de MUZT-musical, maar ook...

Lees verder »