Nieuw restaurant in Dokkum: KB Food & Drinks

DOKKUM – Vanaf vrijdag 1 september heeft Dokkum er een nieuw restaurant bij: KB Food & Drinks aan de Keppelstraat, naast Haagens. Een restaurant met een uniek concept waar iedereen welkom is. Bij binnenkomst voel je je er dankzij de warme uitstraling meteen thuis en het personeel onder leiding van Youssef Dandan (bekend van de Lekkernij en de Klinze) versterkt dat gevoel. ,,Dat is ook precies onze bedoeling’’, zegt eigenaresse Anna Smits. ,,Gastvrijheid staat hier hoog in het vaandel. We willen graag laagdrempelig zijn zodat iedereen hier gemakkelijk naar binnen stapt. Ook kinderen zijn welkom.’’ Grote tuin In het restaurant staat de beleving centraal. Alleen de inrichting – verzorgd door Anna Smits zelf – is al een beleving op zich. Zelf omschrijft ze het als stoer en vintage. Er is genoeg om naar te kijken en elke hoek is anders. Bijzonder is de verrassend grote tuin, een ‘smûke hoek’ waar...

Lees verder »