Nieuwe schilderijen in Griene Wrâld

UITWELLINGERGA – Annie Huitema-Jongstra en schildergroep parkflat De Stadsfenne exposeren tot en met 16 septemer in galerie de Griene Wrâld aan het Greate Súdein 9 in Uitwellingerga. Annie Huitema etaleert een groot aantal nieuwe werken. Het is een kleurrijk geheel van landschappen en abstracte schilderijen  Ze schildert zowel met aquarelverf als met acryl en ook in gemengde technieken. Het eerste verdient echter haar voorkeur. Op de expositie worden ook schilderijen van schildersgroep parkflat De Stadsfenne getoond. Dit is een enthousiaste groep mensen , die elke dinsdagmorgen bijeenkomt om onder leiding van Huitema de schilderkunst te beoefenen. De kern van de groep wordt gevormd door bewoners van de parkflat , maar ook anderen kunnen hier hun hobby uitoefenen. Dat je nog op hoge leeftijd kunt schilderen bewijst het getoonde werk. het werk is te bekijken op vrijdag, zaterdag en zondag van 14.00 tot 1700 uur.

Lees verder »