ONT vergeet afspraken; ontluisterende 3-5 oefennederlaag

OPEINDE – Na het 1-3 verlies tegen VC Trynwâlden verloor ONT gisteravond opnieuw. Nu was Steenwijker Boys met 3-5 te sterk, terwijl de ruststand nog 3-1 was. Oorzaak; ONT dichtte zich in de tweede helft kwaliteiten toe die het niet heeft. ONT speelde een behoorlijke eerste helft. De bezoekers probeerden wel mee te doen, maar konden zich niet echt onder de druk van ONT uit voetballen. De vroege voorsprong voor ONT kwam er via nieuweling Michel Weisser, na een combinatie tussen Hielke Knippels en Wytze Pilat. De bezoekers lieten zich overigens niet helemaal onbetuigd. In vrije positie slaagde een voorwaartse er niet in te scoren, de bal verdween in het zijnet. En ONT doelman Rein Ybema moest zich strekken om een boogbal onder de lat vandaan te tikken. In de laatste vijf minuten voor de rust bewees Weisser met twee doelpunten dat ONT er, naast Joeke de Vries, nog een...

Lees verder »