Ropta Boys oefende verdienstelijk tegen SC Veenwouden

Ondanks de afwezigheid van vele potentiële basisspelers werd er dinsdagavond 29 augustus 2017 door Ropta Boys verdienstelijk geoefend tegen tweedeklasser S.C. Veenwouden onder leiding van trainer Riemer Kooistra. Door de afwezigheid van spelers moest Ropta Boys trainer Wietse van der Veen een beroep doen op een paar A-junioren. Dit bleek geen probleem, want de invallende A-junioren Jacob Mooibroek en Wiard Witteveen deden moeiteloos mee.In de eerste helft had trainer zijn elftal redelijk compact te staan en was het de bedoeling om S.C. Veenwouden niet te laten combineren. Er kort op zitten om de bal te veroveren en dan proberen via een uitval het makkelijker voetballend S.C. Veenwouden te verrassen. Het compact spelen en de juiste man en positie houden lukte aardig, maar ging helaas tweemaal helemaal fout bij de twee treffers van S.C. Veenwouden in de eerste helft. Na 12 minuten kon een speler van Veenwouden vanaf zijn eigen helft...

Lees verder »