Sander Warmerdam nieuwe commissaris Omrop Fryslân

Sander Warmerdam uit Langweer is deze week benoemd tot nieuw lid van de Raad van Commissarissen van Omrop Fryslân. De Raad van Commissarissen bestaat verder uit Ton Baas (voorzitter), Sandra van Gaalen, Anja Dijkman en Ger Jaarsma. Warmerdam volgt Roeland Stekelenburg op, die van 2011 tot 2016 commissaris is geweest.Sander Warmerdam, geboren op 10 april 1972 in Hillegom, is werkzaam als eindredacteur van NOS.nl bij de NOS. Warmerdam volgde zijn opleiding onder andere aan de NHL in Leeuwarden en de Universiteit van Groningen.Sinds 2000 heeft Warmerdam verschillende functies gehad bij de NOS. Hij begon als redacteur Radio 1 Journaal, daarna was hij buitenlandredacteur/coördinator bij het NOS Journaal. Van 2007 tot 2010 was Warmerdam NOS redacteur Amerika in Washington. Vanaf 2010 werkte hij op de economieredactie, eerst als redacteur/coördinator en later als chef. Vanaf 2016 is hij eindredacteur NOS.nl.RvC-voorzitter Ton Baas: “In Sander Warmerdam hebben we een persoon gevonden die voldoet...

Lees verder »