SC Heerenveen trekt Noor Nicolai Naess aan

HEERENVEEN – SC Heerenveen heeft Nicolai Naess aangetrokken. De middenvelder, die ook in de verdediging uit de voeten kan, heeft een contract voor twee seizoenen getekend met een optie voor nog een jaar. De 24-jarige Naess is afkomstig van het Amerikaanse Columbus Crew. Na Martin Ødegaard en Morten Thorsby is hij de derde Noor in de selectie van SC Heerenveen. Naess maakte in 2012 zijn profdebuut voor Valerenga in de hoogste Noorse divisie. Technisch manager Gerry Hamstra zegt tevreden te zijn met de komst van Naess: ,,We volgen Nicolai al een hele periode en we zijn dan ook blij dat hij onze selectie nu komt versterken. Hoewel hij pas 24 is, heeft Nicolai al behoorlijk wat ervaring. Het is een speler die op meerdere posities op zowel het middenveld als in de verdediging uit de voeten kan.”

Lees verder »