sc Heerenveen wint oefenduel van PEC Zwolle

HEERENVEEN – Een combinatie van sc Heerenveen en Jong sc Heerenveen oefende woensdagmiddag tegen een combinatieteam van PEC Zwolle (2-0). Het duel op Sportpark Skoatterwâld werd door de Friezen gewonnen dankzij twee doelpunten van Henk Veerman. Vooral de eerste goal van Veerman mocht er zijn. De spits werd in de 22e minuut weggestuurd door Michel Vlap en wist doelman Van der Hart met een fraaie lob te verschalken. Voor rust kreeg PEC Zwolle nog een goede mogelijkheid via Wouter Marinus, maar doelman Wouter van der Steen bracht redding. In het tweede bedrijf was het wederom Veerman die vanuit de rebound het net wist te vinden en daarmee de 2-0 eindstand op het scorebord bracht. Opstelling sc Heerenveen: sc Heerenveen: Van der Steen, Schmidt, Hoegh, Woudenberg, Amofa, Schaars, Borges, Bruijn, Veerman, Vlap en Rako. Opstelling PEC Zwolle:  Van der Hart, Ehizibue, Marcellis, Van Looy, Koppers, Dekker, Bakker, Israelsson, Marinus, Parzyszek en...

Lees verder »