Schoonheidssalon Alie van der Molen bestaat twintig jaar

DRACHTEN – Schoonheidssalon Alie van der Molen viert op vrijdag 1 september haar twintigjarig bestaan. Klaar met haar opleiding, startte onderneemster Alie van der Molen bij een drogist in het centrum van Drachten haar eigen salon. Na vijftien jaar boven een winkel een ruimte te hebben gehuurd, volgde in 2012 een nieuwe stap: Een eigen salon aan huis, met eigen entree en op de begane grond, waar klanten zich kunnen ontspannen en zich op hun gemak kunnen voelen. ,,Na twintig jaar kijk ik vol trots achterom en nog iedere dag geniet ik volop van wat ik doe en wat ik heb bereikt. Dat komt vooral door mijn trouwe klanten. Sommigen komen al vanaf het begin, daar heb je lief en leed mee gedeeld. Dat is geweldig!” Naast complete gezichtsbehandelingen, epileren, verven, harsen en pedicure is er sinds begin dit jaar ook wimperlifting. Het jubileum wordt de hele maand september gevierd met...

Lees verder »