Taptoe Heerenveen op zaterdag 9 september

HEERENVEEN – Inmiddels heeft  “Taptoe Heerenveen” een vaste plaats veroverd op de evenementen kalender van Heerenveen. Een aansprekend evenement op een historische locatie, met een groot aantal vaste bezoekers. Op 9 september zal dan ook de dertiende editie van taptoe Heerenveen plaatsvinden, omlijst door een daverende streetparade. Verschillende korpsen zullen zich die zaterdag aan het publiek presteren door middel van  een streetparade in het centrum, het bruisende winkelhart  van Heerenveen, gevolgd door de  taptoe  welke zal plaatsvinden op het Gemeenteplein.  Een sfeervolle locatie, omringd door terrassen voor een nog mooiere Taptoebeleving! De organisatie is er ook dit jaar in geslaagd een gevarieerd programma samen te stellen met als deelnemende korpsen: Advendo, Sneek Exempel, Empel Jong Exempel Van Limburg Stirum Band, Wezep Deze  korpsen staan garant voor een afwisselend programma en zullen het publiek door de combinatie van muziek en show gedurende de middag entertainen! De presentatie is in handen van...

Lees verder »