Vershof Doldersum: 100% Hollands en lekkerder dan ooit!

DRACHTEN – 100% Hollands en lekkerder dan ooit!Dat zijn de héérlijke appel- en perensoorten uit de Betuwe van Vershof Doldersum. Lekker knapperig en super van smaak. Vershof Doldersum haakt er geweldig op in, met een Hollandse appelweek, dat betekent tassen vol gezondheid voor superlage prijzen. En zoals altijd alles vers uit de kist. Doordat Doldersum inkoopt bij de grootste veilingen en importeurs, moet ook alles weer snel de deur uit. ‘Véél voor weinig is het motto’, en dat lukt goed, gezien de grote klantenstroom die elke dag bij Doldersum aan de kassa passeert. Een mooie buitenpresentatie is een geweldige uitnodiging om naar binnen te gaan, waar medewerkers met jarenlange kennis van zaken u vriendelijk ontvangen en u uitnodigen om gratis te proeven, dus ook u naar Vershof Doldersum aan Raadhuisplein 83.    

Lees verder »