VV Dokkum wint oefenwedstrijd van Trynwâlden

Op dinsdagavond 29 augustus stond voor de VV Dokkum de tweede oefenwedstrijd op het programma. VC Trynwâlden (zondag) kwam op bezoek op het Harddraverspark. Deze ploeg speelt in de 3e klasse op zondag en zou een prima test worden. Vorige week wonnen de rood-gelen nog van 2e-klasser O.N.T.Op deze zwoele zomeravond schoot Trynwâlden uit de startblokken met een fantastisch doelpunt vanaf een metertje of 40. Doelman Koopal kon de bal alleen maar in de kruising zien verdwijnen. Na dit doelpunt kroop Dokkum uit zijn schulp en had het betere van het spel. Leroy Gallas mocht een afgeslagen corner opnieuw inbrengen en krulde de bal perfect op het hoofd van Martijn Jongeling: 1-1. Het spel golfde wat op en neer maar Dokkum maakte het meeste aanspraak op een overwinning.In de tweede helft liep Dokkum uit naar 3-1 dankzij Joeke Vellema en opnieuw Martijn Jongeling. Er had zelfs meer ingezeten maar het bleef...

Lees verder »