Allerlei activiteiten tijdens handwerkmarkt Buitenpost

BUITENPOST – Ruim veertig standhouders zijn present tijdens de handwerkmarkt op vrijdag 15 september in het centrum van Buitenpost. Van 11.00 tot 18.00 uur kunnen belangstellenden hier uitgebreid sneupen. Allerlei soorten materialen op het gebied van handwerk zijn er te verkrijgen. Denk aan brei- en haakbenodigdheden, quiltstoffen, vilt, garens, borduurwerk en eigengemaakte creaties. Tevens is er een naaimachine-servicecenter aanwezig. Daarnaast vinden er demonstraties plaats van oude handwerktechnieken en kunnen belanstellenden kennismaken met technieken als goudborduren, hardanger en frivolité. Verder kunnen bezoekers aan de handwerkmarkt een bijdrage leveren aan het project Haak maar aan! van Leeuwarden-Friesland 2018. Meer informatie over de handwerkmarkt: www.handwerkmarktbuitenpost.nl.

Lees verder »