Beginnende wandelaar welkom bij AV Impala

DRACHTEN – Nu de zomer voorbij is starten alle verenigingen weer, zo ook de wandelgroepen van AV Impala. Iedere maandagochtend is er een wandelgroep, speciaal voor de beginnende wandelaar. Deze groep wandelt in een iets lager tempo en past zich aan ieders tempo aan, zodat het voor iedereen plezierig is om mee te lopen. Onderweg worden er een paar keer oefeningen gedaan. Deze zijn goed voor de spieren en geeft de wandelaar ook de gelegenheid om weer een beetje op adem te komen voor het volgende stukje. Er wordt stipt om 9.30 uur vertrokken. In totaal is de groep een uurtje onderweg. Na afloop wordt er gezellig een kopje koffie gedronken met elkaar. Belangstellenden kunnen zich melden bij een van de onderstaande trainers. Ook is het mogelijk om gewoon eens vrijblijvend langs te komen op de maandagochtend. Er wordt gestart bij het clubhuis van Impala aan de Sportlaan. Voor meer informatie, kijk...

Lees verder »