De boodschappen laten bezorgen in Heerenveen

HEERENVEEN – Tegenwoordig wordt het de consument op alle vlakken zo makkelijk mogelijk gemaakt. Dat geldt ook voor het doen van de boodschappen. Waar we vroeger genoodzaakt waren om naar de lokale supermarkt te gaan, is dit tegenwoordig ook steeds meer en meer online mogelijk. Met name jonge gezinnen en ouderen maken dankbaar gebruik van de boodschappen bezorgdiensten. Boodschappenspot.nl zocht uit wat de mogelijkheden zijn rondom boodschappen bezorgen in Heerenveen: Kan ik hier mijn boodschappen online bestellen en laten bezorgen? Albert Heijn Albert Heijn is ook online de grootste supermarkt van Nederland. AH bezorgt op dit moment al op zo’n 80% van de adressen van Nederland. En ook inwoners van Heerenveen kunnen de boodschappen laten thuisbezorgen door de blauwe busjes van Appie. Een afhaalpunt is er in Heerenveen nog niet. Het dichtbijzijnste AH pick-up point ligt in Leeuwarden. Voor mensen die in (of rondom) Leeuwarden werken kan het handig zijn...

Lees verder »