Expansie Festival: vijf dagen feest in Jubbega

JUBEGA – Het Expansie Festival in Jubbega is een vijfdaags muziekfestival met optredens van Rondé, Waylon, Di-Rect, Boulevard, Pappa Di Grazzi, Jannes, Vangrail, Wetnecks, Hoksons, Bökkers, en tributebands van Doe Maar, CCR, Bruce Springsteen, Abba en een reünie-optreden van Green Apple. Het festival wordt gehouden van donderdag 7 tot en met maandag 11 september. Op vrijdag 8 september staat het festival in het teken van Das Bierfest. Optredens van onder andere Die Grenslander Kapel, Palemiger Spatzen, Supertolle Schlager Schwestern en DJ Timmie Tirol staan garant voor schlagers en blas musik en bovenal ‘Spass, viel spass’. De Expansie is voor de hele familie. Op zaterdag 9 september neem je kinderen, ooms, tantes en opa en oma mee naar het Nei Simmer Festival. Maak foto’s in de Photo booth of blaas zeepbellen in de Zeepbellentuin of geniet gewoon van een drankje in de cocktailbar. Wil je wat actiever? Neem deel aan de Turbo Touw Tornado....

Lees verder »