Kennismaken met Bridgeclub Leeuwarden

LEEUWARDEN – Bij Bridgeclub Leeuwarden begint op maandag 4 september het nieuwe bridgeseizoen. De bridgeclub met driehonderd leden speelt in zalencentrum Priyas aan het Kalverdijkje. Er zijn competities op maandagmiddag en op dinsdag-, woensdag- en donderdagavond. Belangstellenden kunnen dinsdag 19 september om 19.30 uur vrijblijvend kennismaken met Bridgeclub Leeuwarden.  Een week na de kennismakingsbijeenkomst, op dinsdag 26 september, start de cursus startersbridge bij de bridgeclub. De lessen worden op een moderne en begrijpelijke wijze aangeboden en er is veel ruimte om te oefenen. De cursus van twaalf lessen vindt plaats op dinsdagavonden, van 19.30 tot 22.00 uur. Meer informatie is te verkrijgen bij bridgedocent Gerben Kazimier op 058 267 5598 of via www.bcleeuwarden.nl.

Lees verder »