Knooppunt Joure geeft ruimte in oktober

JOURE: Oktober is een belangrijke maand voor Knooppunt Joure. Het autoverkeer gaat in deze maand gebruik maken van het nieuwe knooppunt en rijdt dan dus niet meer over de laatste snelwegrotonde van Nederland. Eerder was aannemer Gebr. Van der Lee van plan om het verkeer medio september om te zetten naar de nieuwe A7, maar de aannemer heeft besloten om in zijn planning dit moment een paar weken naar achteren te schuiven. Het project is daarmee niet vertraagd. Door deze verschuiving heeft de aannemer nu iets meer tijd om het verkeer om te zetten. Omdat er in de afgelopen periode al veel grond op de rotonde is gebracht, is er, na het omzetmoment, minder tijd nodig om de nieuwe aansluiting bij Joure te realiseren. Planning In oktober maakt het verkeer vanuit Sneek richting Lemmer of Heerenveen en vice versa gebruik van de fly-overs en de nieuwe A7. Ook wordt in...

Lees verder »