Laatste oproep voor ouders van peuters die niet naar ‘school’ gaan

DRACHTEN – Onderzoeksbureau Partoer is nog op zoek naar ouders van peuters in Smallingerland die niet naar de peuterspeelzaal of het kinderdagverblijf gaan. De onderzoekers willen graag weten wat de redenen van ouders/verzorgers zijn om hun kinderen thuis te houden. Het onafhankelijke bureau voert het onderzoek uit in opdracht van de gemeente Smallingerland. De gemeente wil graag inspelen op de wensen en behoeften van ouders met peuters. De enquête kan nog worden ingevuld tot de derde week van september. Alle ouders/verzorgers van kinderen in de leeftijd van 2 tot en met 6 jaar uit de gemeente Smallingerland – die niet naar de peuterspeelzaal of het kinderdagverblijf gaan/ of zijn gegaan – worden opgeroepen de enquête in te vullen. ,,Het gaat dus ook om ouders van kinderen die inmiddels al ouder zijn, maar die tussen 2012 en 2017 geen gebruik hebben gemaakt van voorschoolse voorzieningen’’, legt projectleider Jitske Algra uit. Zij...

Lees verder »