Verkoop natuur- en historische boeken op boekenmarkt in Tropische Kas

BEETSTERZWAAG –  Op zaterdag 9 september organiseert de Tropische Kas een boekenmarkt waar liefhebbers boeken over historie, reizen en tuinen kunnen verkopen. Deze boekenmarkt is van 11.00 uur tot 17.00 uur. Mensen die als verkoper willen deelnemen aan deze markt kunnen zich aanmelden per mail: contact@tropischekas.nl. Deelname is gratis, een vrijwillige bijdrage voor de Tropische Kas aan de hand van de opbrengst wordt op prijs gesteld. Deze boekenmarkt is onderdeel van de activiteiten in Beetsterzwaag rond Open Monumentendag, met dit jaar als thema Boeren, burgers en buitenlui. In Beetsterzwaag zijn vele bijzondere monumenten te bezoeken en kun je genieten van het festival Bourgondisch Beetsterzwaag. Zie ook: www.BeetsterzwaagNatuurlijk.nl en www.TropischeKas.nl

Lees verder »